MAVROVO 2008

           

    Е ВОЛКАВ МИ Е.....                                СЕГА ТЕ ХИПНОТИЗИРАМ, ГЛЕДАЈ МЕ ВО ОЧИ

 

           

    НЕЕЕЕ!!!  НЕМОЈ ДА МЕ ТЕПАШ!!!                                МНОГУ Е ЈАКО СОНЦЕВО, МИ ГО ОСЛЕПЕ ОКОТО