ОВА СЕ МОИТЕ ДРУГАРЧИЊА ОД ШКОЛО

Тука сo другарчињата од третиот свет играме билијард

а тука со моите марсовски другарчиња

ова се случува заради недостаток на храна

на оваа слика ништо не и фали... малку сум  HIGH

ANY  COMMENT?

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000307257319