Групни школски слики - или што би се рекло ГРУПЊАК

 Ова е во I одделение

 

          А ова е II одделение

 

        тука ... Наташа од III три, ла ла ла

        Уште малку и од IV и после нема повеќе јадење во школо

 

ЕЕЕЕ помина и IV и еве го:

Одиме сега на V:

 Па на VI

Претпоследното:

 

AND THE FINAL.....SOON, VERY SOON

 

GOODBYE  SCHOOL !!!!!!